Wednesday, 26 July 2017

Hollie's learning today

Hollie learnt
4 + 4 + 4 + 4 + 4 +4 = 24
6 groups of 4 is 24
6 x 4 = 24
24 divided by 6 = 4

5 comments:

  1. ashtondelaney9:14 am

    Wow! Hollie your work looks Amzing and hollie Knows 4+4+4+4+4=24

    ReplyDelete
  2. hi hollie I like maths.

    ReplyDelete
  3. hi hollie I like maths.

    ReplyDelete
  4. Elliecat5555568909:30 am

    great work Hollie i thought u used a lot of effoct

    ReplyDelete
  5. Pippa6:28 am

    if I have 1000 lollys -10=?

    ReplyDelete